top of page

ONZE OPLOSSINGEN

Andreas Prause
EXECUTIVE COACHING

Managers en leidinggevenden worden geconfronteerd met een snel veranderende wereld. Dit schept kansen voor nieuwe mogelijkheden en een nieuwe professionele oriëntatie. COACH LEUVEN biedt je de kans om  je professionele uitdagingen beter in kaart te brengen en helpt je om inzicht te krijgen in je loopbaan en stappen te nemen in de juiste richting door het ontwikkelen van nieuwe competenties.

LEIDERSCHAP BEGLEIDING - MENTORING

Mijn COACH LEUVEN reikt je tools en methodieken aan om inzicht te krijgen in jouw beleid als manager.

  • COACH LEUVEN leert je om krachtig en authentiek leiding te geven ook bij stress- en crisissituaties.

  • COACH LEUVEN geeft je inzicht in jouw individuele ontwikkelingsdoelen en zorgt ervoor dat die kunnen gecombineerd worden met de eisen en verwachtingen van je omgeving (team, leidinggevenden, organisatie).

  • “Mentoring on the job” kan hierbij het individuele leer- en ontwikkelingssucces verder optimaliseren.

IMG_0304.JPG
ONTWIKKELING VAN HIGH PERFORMANCE TEAMS

In een snel veranderend tijdperk ontstaan voortdurend nieuwe kansen en mogelijkheden voor de ontwikkeling van Teams. COACH LEUVEN kan je daarbij ondersteunen om krachtig na te denken en effectieve beslissingen te nemen om jouw High Performance Team te ontwikkelen.  

MASTER CHANGE AND TRANSFORMATION

Dit succesvolle bouwsteenprogramma maakt de agiele en digitale transformatie van uw organisatie mogelijk en helpt daarbij specialisten en leidinggevenden aan te trekken alsook een "winnende cultuur" te etableren. Het bewijst zich bij schaalvergroting van technologische bedrijven en KMO´s.

Tim Mois, CEO sipgate 

Werken bij sipgate

bottom of page