top of page

REFERENTIES

" Van alle seminaries over leiderschap van de afgelopen jaren was het seminarie van Andreas een van de meest diepgaande en meest betekenisvolle die ik tot nu toe heb meegemaakt. Hoewel het begrip "high performance" vaak veeleer abstract wordt behandeld, slaagt Andreas erin om door zijn breed ervaringsspectrum dat voortkomt uit het werken met topsporters in verschillende disciplines en bedrijven van verschillende bedrijfstakken en -groottes, concepten en hulpmiddelen mee te geven, die we heel goed bij GetYourGuide kunnen gebruiken"

Fabian Niedballa, Head of Supply Operations

GetYourGuide 

“Ik wil u langs deze weg hartelijk bedanken voor de laatste dagen, die voor mij van onschatbare waarde zijn!

Met veel energie en veel passie heeft u ons op een zeer gevarieerde manier kennis laten maken met de "succescriteria voor hoge prestatie in managementteams" en aangeleerd te slagen als manager, en de bedrijfswereld niet te bekijken door een roze bril, maar met de nodige helderheid.

U hebt inderdaad ook bewust een culturele techniek gebruikt die in vergetelheid is geraakt: die van het luisteren. En dit in een tijd waarin iedereen altijd live is, een tijd vol kantelmomenten en gemiste kansen voor topprestaties. Daarvoor wil ik u hartelijk bedanken en uw seminarie heel graag aan anderen aanbevelen.”

Georg Scheiber, Head of Consulting Services DB Systel

"Andreas Prause legde een enorme ervaring, competentie en duidelijke structuur aan de dag, ook in de periferie van het dagelijkse werk. Daardoor was een heel brede kennisoverdracht mogelijk. Uitstekende bewerking achteraf en toezending van flipchartpresentaties.

Door coaching, ook bij vele topsporters, kon hij ons ook heel veel tips en trucs meegeven die we ook in ons dagelijkse leven kunnen gebruiken.

De zeer goed seminarieleiding en het plezier in de groep bewijzen de kwaliteit van Andreas  Prause. Hij heeft een heel aangename sfeer gecreëerd, en zeer constructieve en nuttige kritiek meegegeven.

 

De spontane en flexibele programmawissel op verzoek van de deelnemers zonder de essentie uit het oog te verliezen heeft ons erg aangesproken. Elke deelnemer werd actief aangesproken, en er kwamen uitvoerbare maatregelen voor het dagelijkse leven aan bod.

 

We voelden ons meteen op ons gemak, geïntegreerd en betrokken. Van mijn kant hartelijk dank.

Een perfecte serviceprovider met een 1+-beoordeling, om aan iedereen of elk bedrijf absoluut aan te bevelen.”

Bernd Streng CEO ROKA

"Ik ben erg onder de indruk van Andreas' kennis en authentieke coachingsstijl. Hij is een zeer inspirerende trainer. Zijn ervaring uit de wereld van de topsport kan hij uitstekend naar de bedrijfswereld vertalen. Ik ben erg dankbaar voor de mogelijkheid om met hem samen te werken en vooral om zijn warme persoonlijkheid te leren kennen."

Ellen Beckers, Supervisor Training Eurocontrol

“Achter het seminarie "slagen als manager" school uiteindelijk veel meer dan ik had verwacht. Aan de hand van modellen, tools en vele toepassingsvoorbeelden toonde Andreas ons mooi wat wij, dus ieder van ons, concreet kunnen doen om onze doelen te bereiken en te slagen.

Elke deelnemer kon zijn eigen gevallen aanreiken en zo werd het snel duidelijk hoe dit aangepakt moest worden. Na de twee dagen voel ik me niet alleen goed uitgerust met tools, maar ook zeer gemotiveerd om direct aan de slag te gaan met de implementatie ervan. Zeer aan te bevelen seminarie.

 

Hartelijk bedankt, Andreas, dat u ons niet alleen twee dagen inhoud hebt gegeven, maar ook het goede voorbeeld hebt gegeven. Leuk!”

Julia Fernandez - Pola

Head of Marketing & PR Landbell Group 

“Andreas begrijpt volledig de uitdagingen om mensen met verschillende culturele achtergronden en met verschillende rapportagelijnen samen te laten werken. Ik hou vooral van zijn prestatie- en resultaatdrang, gekoppeld aan zijn ervaring in de sportwereld. Altijd kalm en een goede observator, Andreas weet hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.”

Stefan van Geyt

Group Chief Investment Officer, KBL Private Bankers

"Ich hatte die Gelegenheit anlässlich unserer Führungskräfte-Trainings mit Andreas zusammen zu arbeiten, wodurch ich viele Inspirationen durch seine starke und "echte" Coaching-Attitude bekommen habe.

 

Andreas ist ein sehr smarter und effektiver HR-Berater. Auf den Punkt, entschlossen, mit großer Leidenschaft und dabei immer in der Lage, das Umfeld und die Bedürfnisse seines Gegenübers zu verstehen.

 

Andreas fokussiert sich in seiner Unterstützung sehr darauf, die Abläufe des beruflichen Alltags zu verbessern. Darauf aufbauend empfiehlt er dann Tools und Werkzeuge, die die Mitarbeiter- und Team-Performance entscheidend verbessert"

Matteo Minelli, VP Grünenthal

BNP Paribas
Lufthansa
Deutsche Bank
Coopervision
KPMG
publicplan

Andreas provides excellent coaching services applying on the Corporate world, lots of lessons learned at the sport arena. He adjusts easily his language regardless your position or role in the organization or team. Andreas encourages resilience, determination and self-reflection skills by showing the importance of mindfulness"

Alfredo Parra

Head of Trade Finance Flow North Asia Deutsche Bank

“Before starting my mental sessions with Andreas, I didn’t imagine it was going to be so difficult. 

Andreas questioned me a lot on me, on what I want, on what I need, and specially how I want to achieve my goals. 

Andreas was there to push me to my limits. Not only my mental limits but when I left his place I always wanted to do 100 times more. 
Each times I got 2/3 new tools to see where I was in my development and also to keep me focused on my goals. 

Days where he felt I was to tired or a little lost he was there to listen to me and to remind me why we work together, why I want to keep improving. 

I learned a lot those last year!! Learned a lot on me, on others and on what is really top sports”

Aisling D´Hooge - Red Panther Belgium

Best Hockeykeeper Euro 2017

bottom of page